Abrikoosjes van de Kleine Keuken

Abrikoosjes van de Kleine Keuken

28 mei, 2018 08:30Is jouw kind ook zo gek op rozijntjes? Dan heb ik goed nieuws! De Kleine Keuken heeft namelijk wat nieuws: doosjes met abrikoosjes. Heel fijn, want zo kun je wat meer variatie aanbrengen in de tussendoortjes voor je kind. Onze dochter Evelien, dol op rozijntjes, heeft ze in ieder geval al goedgekeurd.


Allergeenvrij tussendoortje
De abrikoosjes van de Kleine Keuken zitten in een vrolijke verpakking met verschillende dieren erop. Ze bevatten geen sulfiet en zijn helemaal puur natuur. Een lekker allergeenvrij tussendoortje voor kleine kinderen en ook een veilige traktatie op het kinderdagverblijf! Omdat de abrikoosjes niet gezwaveld zijn, zijn ze wat donkerder van kleur en smaken ze veel zoeter. De biologische abrikoosjes bevatten slechts twee ingrediënten: abrikoos (95%) en rijstmeel (5%).

Broodbeleg, koekjes en meer
De Kleine Keuken maakt verse biologische maaltijden, broodbeleg, koekjes en tussendoortjes voor kleine kinderen. De producten zijn verkrijgbaar in de supermarkt.Tags: abrikozen traktatie


Er zijn nog geen reacties.
Laat een reactie achter
 

Volg mij ook via:

FacebookTwitterPinterestInstagram

Over genieten zonder allergie

ProfilePic
Welkom! Op Genieten Zonder Allergie vind je eenvoudige recepten, fijne producten, leuke adresjes en tips voor een gezonde en allergievrije lifestyle. Inspiratie waar je blij van wordt!

Volg mij ook via facebook


Categorieën

Inspiratie Adresjes Leven met een voedselallergie Eivrij Fructosearm Glutenvrij Koemelkvrij Lactosevrij Notenvrij Pindavrij Sojavrij Tarwevrij Kerst Recepten Fructose-intolerantie Lactose-intolerantie Mama en kind Voeding Boeken Verzorgingsproducten Speelgoed

Aanmelden voor de nieuwsbrief