Allergiebeurs - 29 & 30 mei 2015 (Houten)

Allergiebeurs - 29 & 30 mei 2015 (Houten)

16 mei, 2015 09:00

Kookworkshops, lezingen en diverse stands

Vrijdag 29 en zaterdag 30 mei 2015 is er een AllergieBeurs in de Expo in Houten. Op deze beurs kun je van alles vinden op het gebied van lekker koken en bakken, heerlijk genieten en een happy lifestyle. De beurs wordt georganiseerd voor iedereen die bewust met zijn of haar gezondheid omgaat. Er zijn diverse lezingen en je kunt meedoen aan kookworkshops en proeverijen. Daarnaast is er een beursvloer met diverse stands.

Kookworkshops en lezingen
Bij de stands op de beursvloer zijn veel nieuwe producten te zien die het leven met een allergie nóg leuker en makkelijker maken. Maar er is niet alleen een beursvloer, je kunt ook deelnemen aan diverse workshops. Ben je op zoek naar meer inspiratie om lekker te koken of bakken? Op beide dagen zijn er diverse kookdemo’s. Ook is er een lezingenprogramma, verzorgd door specialisten, met zeer uiteenlopende onderwerpen, van de nieuwste inzichten over hooikoorts tot glutenovergevoeligheid.

Genieten van lekkernijen
De catering van de Expo in Houten houdt rekening met de meest voorkomende allergieën en overgevoeligheden, zodat zo veel mogelijk bezoekers lekker kunnen genieten van het dagje uit op de Allergiebeurs. Een (glutenvrij) broodje, soep en drankjes kunnen in het Expo café gekocht worden. Bij alle producten wordt tevens een overzicht van de ingrediënten gezet, zodat je zelf kunt zien of iets geschikt voor je is. Daarnaast is ook de Foodtruck van Fiona’s Baking Avenue aanwezig met (glutenvrije) bakproducten voor bij de koffie of thee. De ijskar van Professor Grunschnabel heeft ijs zonder de bekende allergenen. Verder staan er op de beursvloer ook diverse stands met lekkernijen, onder andere Glebes Farm uit Engeland, die ook in Nederland bezorgt.

Kijk voor meer informatie en kaarten voor de Allergiebeurs op www.allergiebeurs.nl.

Tags: allergiebeurs voedselallergie


Er zijn nog geen reacties.
Laat een reactie achter
 

Volg mij ook via:

FacebookTwitterPinterestInstagram

Over genieten zonder allergie

ProfilePic
Welkom! Op Genieten Zonder Allergie vind je eenvoudige recepten, fijne producten, leuke adresjes en tips voor een gezonde en allergievrije lifestyle. Inspiratie waar je blij van wordt!

Volg mij ook via facebook


Categorieën

Inspiratie Adresjes Leven met een voedselallergie Eivrij Fructosearm Glutenvrij Koemelkvrij Lactosevrij Notenvrij Pindavrij Sojavrij Tarwevrij Kerst Recepten Fructose-intolerantie Lactose-intolerantie Mama en kind Voeding Boeken Verzorgingsproducten Speelgoed

Aanmelden voor de nieuwsbrief