Even voorstellen
Nieuwsgierig naar het gezicht achter Genieten Zonder Allergie?


“Ik zie mijn allergieën en intoleranties als een uitdaging om toch lekkere dingen te maken”

Gezond en puur eten
Mijn naam is Annemarie. Ik ben 32 jaar, moeder van Evelien (2 jaar) en Carlijn ('feb 18) en heb al jaren een lactose-intolerantie. Ruim twee jaar geleden zijn er bij mij ook een fructose-intolerantie en diverse allergieën vastgesteld. Vervelend ja, maar mijn zoektocht naar dingen die ik nog wél kon eten heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik heb ontdekt dat je ontzettend veel lekkere dingen kunt maken met pure, natuurlijke ingrediënten. Mijn grote interesse in gezonde, natuurlijke voeding heeft me doen besluiten een opleiding tot Natuurvoedingsadviseur te volgen. Nu bedenk ik mijn eigen recepten en deel ze op deze website.

Recepten, adresjes, tips en meer
Ik zie mijn allergieën en intoleranties als een uitdaging om toch lekkere dingen te maken. Door middel van deze website wil ik laten zien dat er ondanks de beperkingen van een voedselallergie en/of -intolerantie nog steeds veel mogelijk is, door pure ingrediënten te gebruiken. De recepten die ik deel zijn eenvoudig om te maken en grotendeels glutenvrij, zuivelvrij, fructosearm en vrij van geraffineerde suikers. Op veler verzoek probeer ik sinds kort rekening te houden met de 14 meest voorkomende allergenen. De recepten wissel ik af met leuke adresjes (door mijzelf getest) en reviews van boeken en producten waar ik enthousiast over ben. Omdat producten regelmatig worden verbeterd of aangepast, kan de informatie over ingrediënten en allergie-informatie veranderen. Ik raad je daarom aan om altijd eerst de verpakking te checken voordat je een product gebruikt. Naast fijne producten, recepten en adresjes deel ik ook achtergrondinformatie over voeding en allergieën en tips om lekker te eten en te genieten ondanks de beperkingen van een voedselallergie of –intolerantie.

Contact
Ik vind het leuk om van mijn bezoekers te horen. Ga je een recept van mijn site uitproberen? Laat het mij weten en laat een reactie achter hoe het gesmaakt heeft. Mis je nog een recept of heb je een vraag of opmerking? Stuur mij een berichtje via post[@]genietenzonderallergie.nl.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe recepten en een kijkje achter de schermen? Volg mij dan via Facebook en/of Instagram.

Volg mij ook via:

FacebookTwitterPinterestInstagram

Over genieten zonder allergie

ProfilePic
Welkom! Op Genieten Zonder Allergie vind je eenvoudige recepten, fijne producten, leuke adresjes en tips voor een gezonde en allergievrije lifestyle. Inspiratie waar je blij van wordt!

Volg mij ook via facebook


Categorieën

Inspiratie Adresjes Leven met een voedselallergie Eivrij Fructosearm Glutenvrij Koemelkvrij Lactosevrij Notenvrij Pindavrij Sojavrij Tarwevrij Kerst Recepten Fructose-intolerantie Lactose-intolerantie Mama en kind Voeding Boeken Verzorgingsproducten Speelgoed

Aanmelden voor de nieuwsbrief