Glutenvrij lunchen bij Bagels & Beans

Glutenvrij lunchen bij Bagels & Beans

22 augustus, 2016 10:00Glutenvrij lunchen bij Bagels & Beans
Bagels & Beans is een fijne plek om glutenvrij te ontbijten of lunchen. Of lekker bijkletsen met een lekkere kop koffie of thee met een (zoete) bagel. Lunchen buiten de deur is niet altijd makkelijk als je een allergie of intolerantie hebt. Daarom is het zo fijn dat deze bekende keten, bijna in iedere stad wel te vinden, een toegankelijke menukaart voor ons heeft.

Bij Bagels & Beans kun je terecht voor een heerlijk ontbijt, een smakelijke lunch of een goede koffie of thee. Bagels & Beans heeft veel aandacht voor natuurlijke producten en bewust eten. Alles wat ze serveren is vers en vaak biologisch. Wat staat er op de kaart? Koffie, thee, verse sappen, salades, zoetigheden en belegde bagels natuurlijk. En heel fijn: een glutenvrije bagel!

Heb je een heftige glutenallergie?
Onlangs at ik een glutenvrije bagel met wilde zalm, kappertjes en sla bij Bagels & Beans in Wageningen. Bij de bestelling vroeg de serveerster of ik een heftige glutenallergie heb. In mijn geval is de glutenvrije bagel een goed alternatief, omdat ik vanwege mijn fructose-intolerantie geen tarwe kan verdragen. Heb jij wel een heftige glutenallergie? Meld dit bij de bediening. Bij de bereiding van de bagel wordt dan een speciale procedure gevolgd om ‘besmetting’ door gluten te voorkomen. Naast de glutenvrije bagel heeft Bagels & Beans een Oathie bagel op de kaart staan. Deze bagel, op basis van haver, bevat geen tarwe en is glutenarm.

Plantaardig genieten
Alle bagels van Bagels & Beans zijn lactose- en koemelkvrij. En ook met het beleg kan rekening gehouden worden met een lactose-intolerantie of koemelkallergie. Een soja latte erbij? Bij Bagels & Beans kun je alle dranken met soja- en amandeldrink bestellen en bij de producten die met yoghurt worden bereid kun je voor een plantaardig (soja) alternatief kiezen.Tags: bagel bagels-beans


Er zijn nog geen reacties.
Laat een reactie achter
 

Volg mij ook via:

FacebookTwitterPinterestInstagram

Over genieten zonder allergie

ProfilePic
Welkom! Op Genieten Zonder Allergie vind je eenvoudige recepten, fijne producten, leuke adresjes en tips voor een gezonde en allergievrije lifestyle. Inspiratie waar je blij van wordt!

Volg mij ook via facebook


Categorieën

Inspiratie Adresjes Leven met een voedselallergie Eivrij Fructosearm Glutenvrij Koemelkvrij Lactosevrij Notenvrij Pindavrij Sojavrij Tarwevrij Kerst Recepten Fructose-intolerantie Lactose-intolerantie Mama en kind Voeding Boeken Verzorgingsproducten Speelgoed

Aanmelden voor de nieuwsbrief