Glutenvrije omelet wrap met zalm en rucola

Glutenvrije omelet wrap met zalm en rucola

30 januari, 2016 10:30

Nu ik niet naar mijn werk ga omdat ik van mijn (zwangerschaps)verlof geniet, heb ik ook meer tijd om een lekkere lunch klaar te maken. Als ik op kantoor lunch kies ik vaak voor een speltboterham met gerookte zalm, rosbief of rookvlees, omdat dit lekker makkelijk is en geen voorbereiding vraagt. Als ik thuis ben verwen ik mezelf graag met alternatieven voor de boterham. Deze omelet wrap is zo’n alternatief. De wrap is makkelijk en snel klaar te maken en kun je beleggen met allerlei lekkers. Eigenlijk is dit ook een fijne, simpele lunch om mee naar het werk te nemen. De omelet wrap kun je de avond van te voren al maken en hem op je werk beleggen.


Ingrediënten (voor 1 persoon):
2 eieren – scheutje ongezoete rijstemelk – 1/2 avocado – 3 plakjes gerookte zalm – handje rucola – peper – zeezout.

Bereiding:
Klop de eieren luchtig met een snufje peper en zeezout en een scheutje rijstemelk. Verwarm een beetje kokosolie in een koekenpan en giet het eimengsel erin. Bak de omelet aan beide zijden goudbruin. Haal de omelet uit de pan, prak de avocado en smeer deze uit over de omelet wrap. Verdeel vervolgens de plakjes zalm en rucola over de omelet. Rol de wrap strak op en snijd in rolletjes. Eet smakelijk!

Allergenen:
Deze omelet wrap is
– glutenvrij
– sojavrij
– koemelkvrij
– lactosevrij
– pindavrij
– fructosearm
– tarwevrij
– notenvrij

Tags: avocado ei gerookte-zalm rucola


Er zijn nog geen reacties.
Laat een reactie achter
 

Volg mij ook via:

FacebookTwitterPinterestInstagram

Over genieten zonder allergie

ProfilePic
Welkom! Op Genieten Zonder Allergie vind je eenvoudige recepten, fijne producten, leuke adresjes en tips voor een gezonde en allergievrije lifestyle. Inspiratie waar je blij van wordt!

Volg mij ook via facebook


Categorieën

Inspiratie Adresjes Leven met een voedselallergie Eivrij Fructosearm Glutenvrij Koemelkvrij Lactosevrij Notenvrij Pindavrij Sojavrij Tarwevrij Kerst Recepten Fructose-intolerantie Lactose-intolerantie Mama en kind Voeding Boeken Verzorgingsproducten Speelgoed

Aanmelden voor de nieuwsbrief