Lactosevrije tosti met tomaat en pesto

Lactosevrije tosti met tomaat en pesto

28 maart, 2015 13:15

Als ik thuis ben varieer ik graag met mijn lunch. Soms maak ik een soepje, een salade of ik neem een tosti. Met tosti’s kun je eindeloos variëren. Deze lactosevrije tosti met tomaat en pesto is een van mijn favorieten. Lekker met zelfgemaakte pesto!


Ingrediënten (voor 1 à 2 personen):
4 (spelt of glutenvrije) boterhammen – 2 eetlepels pesto – 1 trostomaat (in plakjes) – 15 gram rucola – 1 eetlepel pijnboompitten (licht geroosterd).

Bereiding:
Besmeer twee boterhammen met pesto. Beleg ze met de tomaat en leg er de overige twee boterhammen bovenop. Bak de tosti’s in een contactgrill of tosti-ijzer goudbruin. Leg de tosti’s op een bord. Top ze af met wat rucola en pijnboompitten. Eet smakelijk!

Allergenen:
Deze tosti is
– glutenvrij (*gebruik glutenvrij brood)
– sojavrij
– eivrij (*let op dat er geen ei in het brood verwerkt is)
– koemelkvrij
– lactosevrij
– pindavrij
– fructosearm
– tarwevrij (*gebruik glutenvrij brood)
– notenvrij

Tags: brood pesto pijnboompitten rucola tomaat tosti


Er zijn nog geen reacties.
Laat een reactie achter
 

Volg mij ook via:

FacebookTwitterPinterestInstagram

Over genieten zonder allergie

ProfilePic
Welkom! Op Genieten Zonder Allergie vind je eenvoudige recepten, fijne producten, leuke adresjes en tips voor een gezonde en allergievrije lifestyle. Inspiratie waar je blij van wordt!

Volg mij ook via facebook


Categorieën

Inspiratie Adresjes Leven met een voedselallergie Eivrij Fructosearm Glutenvrij Koemelkvrij Lactosevrij Notenvrij Pindavrij Sojavrij Tarwevrij Kerst Recepten Fructose-intolerantie Lactose-intolerantie Mama en kind Voeding Boeken Verzorgingsproducten Speelgoed

Aanmelden voor de nieuwsbrief