Ridiculously Good chocolade

Ridiculously Good chocolade

15 maart, 2018 15:00

Mijn enthousiasme over de candybars van Ridiculously Good deelde ik al eerder via Facebook en Instagram. Maar deze belachelijk goede chocolade bonbons verdienen ook een plekje op mijn site. Nieuwsgierig waarom? Omdat deze gezonde candybars gemaakt zijn van alleen pure, natuurlijke ingrediënten en vrij zijn van geraffineerde suiker, gluten, lactose en soja!

Glutenvrije, lactosevrije én sojavrije candybars
Ridiculously Good is een gezonde chocolade bonbon, gemaakt van cacaobonen uit Peru, met een lekkere vulling, in diverse smaken. De cacaobonen worden op lage temperatuur verwerkt, waardoor de cacao zijn vele goede voedingsstoffen behoudt: antioxidanten, diverse mineralen zoals magnesium, ijzer, zink en chroom en ook omega 6-vetzuren en diverse vitamines. De chocolade van Ridiculously Good is vrij van geraffineerde suiker, glutenvrij, lactosevrij en sojavrij.

Creamy Coconut favoriet
De Ridiculously Good chocolade bonbons zijn inmiddels in zes verschillende smaken verkrijgbaar. Mijn favoriet is nog steeds ‘Creamy Coconut’, een romige kokosvulling omhuld met een dikke laag chocolade. Verslavend lekker! De chocolade van Ridiculously Good is verkrijgbaar via de webshop van Ridculously Good en bij diverse natuurwinkels.

Tags: chocolade ridiculously-good


Er zijn nog geen reacties.
Laat een reactie achter
 

Volg mij ook via:

FacebookTwitterPinterestInstagram

Over genieten zonder allergie

ProfilePic
Welkom! Op Genieten Zonder Allergie vind je eenvoudige recepten, fijne producten, leuke adresjes en tips voor een gezonde en allergievrije lifestyle. Inspiratie waar je blij van wordt!

Volg mij ook via facebook


Categorieën

Inspiratie Adresjes Leven met een voedselallergie Eivrij Fructosearm Glutenvrij Koemelkvrij Lactosevrij Notenvrij Pindavrij Sojavrij Tarwevrij Kerst Recepten Fructose-intolerantie Lactose-intolerantie Mama en kind Voeding Boeken Verzorgingsproducten Speelgoed

Aanmelden voor de nieuwsbrief